Sommerbogen

Læs, skriv og vind i sommerferien

Fra den 14. juni kan børn igen anmelde bøger og vinde præmier i bibliotekernes store sommerbogskampagne.

Folkebibliotekernes børnehjemmeside Biblo.dk inviterer sammen med landets biblioteker igen i år børn i alderen 7-14 år til at skrive boganmeldelser i sommerferien.

Hvis man afleverer sine anmeldelser på biblioteket i Fredensborg, Humlebæk, Nivå eller Kokkedal, kan man vælge en ny lækker bog blandt vores flotte præmier for hver tre anmeldelser. Alle der afleverer 3 boganmeldelser får en bog.

På Biblo.dk er der mulighed for yderligere gevinster. Her kan deltagerne indsende deres boganmeldelser og være med i daglige konkurrencer om bogpræmier. Er man rigtig dygtig til at skrive anmeldelser, kan man måske ovenikøbet vinde hovedpræmien, som består i, at man får fem minutter til at tømme en boghandel.

Sommerbogen, som foregår fra den 14. juni til den 24. august, handler om at fastholde børns lyst til at læse og dermed øve læsefærdighederne i den lange skoleferie. Sidste år deltog tusindvis af børn fra hele landet. Til sammen producerede de 16.301 boganmeldelser og var dermed med til at slå det rekordhøje antal anmeldelser fra året før.