Mango Languages

Lær 70 sprog med Mango Languages

Fredensborg Bibliotekerne tilbyder nu online sprogkurser via det amerikanske firma Mango Languages.

Nu behøver du ikke længere komme hen på biblioteket efter et sprogkursus bestående af bøger og cd'er. Fra og med i dag kan du via eBiblioteket på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside logge dig på Mango Languages, som tilbyder ikke mindre end 69 sprogkurser. Ud over de oplagte engelsk-, tysk-, fransk- og spanskkurser kan du kaste dig over eksotiske sprog som hindi, rumænsk og jiddisch og alt ind imellem. For udlændinge i Danmark er der naturligvis også mulighed for at tage et danskkursus.

Mango Languages tager som hovedregel udgangspunkt i engelsk. Det vil sige, at det er en fordel at kunne noget engelsk for at få det største udbytte af kurserne. Hvis man ønsker at lære engelsk, kan man dog også få vejlederstemme på spansk, tysk og flere andre sprog. Dog desværre ikke dansk.

Kurserne kan afvikles på en almindelig pc med højttalere og mikrofon. Opretter man sig som bruger på Mango Languages - hvilket stærkt kan anbefales - kan man desuden benytte kurserne via iPads og Android tablet-computere eller -telefoner. Når man først er oprettet og har valgt sit sprog, bliver man ført igennem kurserne med vedjledning, eksempler og øvelser, som alt sammen kan gentages, indtil har fuldstændig styr på at sige "hvordan har du det?" på mandarin. En af fordelene ved Mango Languages er, at man indtaler sin egen stemme og kan sammenligne sin udtale med den måde det bør lyde på.

Blandt de mere kuriøse indslag på Mango Languages kan nævnes amerikansk tegnsprog, piratengelsk, bibelhebraisk og indianersproget cherokee.

Læs mere om Mango Languages under eBiblioteket.