Øgle på gren

Kryb og kravl på biblioteket

Fredensborg og Nivå Bibliotek får den 2. juni besøg af Terrariet Reptile Zoo og nogle af dets krybende og kravlende beboere.

Hvad enten man har et gysende eller kærligt forhold til øgler, slanger, fugleedderkopper og andre dyr i samme kategorier, kan man få en stor oplevelse den 2. juni på enten Fredensborg eller Nivå Bibliotek. Her vil en krybdyrsekspert fra Terrariet Reptile Zoo være til stede og fortælle om terrariedyr og vise levende eksemplarer frem, som man kan kigge på eller endda få lov til at røre ved.

Arrangementet starter klokken 10 på Fredensborg Bibliotek og rykker herefter til Nivå Bibliotek og Medborgercenter med start klokken 12.30. Besøget fra terrariet er for hele familien, men hvis man har børn under seks år, skal man måske betænke sig ved at tage dem med.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og tilmelding kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Terrariet Reptile Zoo holder til daglig til i Vissenbjerg på Fyn, men tager i dagens anledning turen til Fredensborg og Nivå med et udvalg af de specielle dyr. Og får man mod på at lære mere om krybdyr og edderkopper vil bibliotekets bogsamling naturligvis stå til rådighed, så man kan låne lidt lekture med hjem.

Tilmelding, Nivå