Skyggespil lavet af Sarah Due

Kreative workshops for børnefamilier i oktober og november

Tre søndage i efteråret kan børnefamilier besøge KulturStationen i Humlebæk og hygge sig med at bruge gamle bøger til at udfolde deres kreative evner.

Bøger kan bruges til andet end at læse i, og i stedet for at smide gamle bøger ud, kan de bruges til alverdens sjove og kreative formål. I bestræbelsen på netop at udforske bøgernes kreative potentiale har Humlebæk Bibliotek og KulturStationen allieret sig med Sarah Due, som er cand. Pæd. i materiel kultur didaktik. Hun har til formålet udviklet tre kreative workshops, hvor bøgerne er råmaterialet, og hun vil stå for at tage børnefamilier med ind i ’bogværkstedet’ på følgende datoer: 

  • Søndag den 31. oktober kl. 11.15-13 er der Halloween-tema. Her kan man lave sit eget uhyggelige skyggeteater/skyggespil, som springer ud af bøgernes sider.  
  • Søndag den 7. november kl. 10-12 laves der efterårs- og julekranse af bøger. 
  • Søndag den 28. november kl. 10-12 laves der fin juletræspynt af bøger.  

Alle tre workshops foregår på KulturStationen. Det er gratis at deltage, og man møder bare op til en hyggelig formiddag i kreativitetens og bøgernes tegn. 

Workshopperne er støttet af Fredensborg Kommunes Kulturudvalg og er et samarbejde mellem KulturStationen og Humlebæk Bibliotek.