Kriskat

Kom til teater for de mindste

Teatret Kriskat kommer til Humlebæk Bibliotek med en sanselig teaterforestilling for de kære små.

Voksne kan tage deres små yndlingspoder i hånden og komme til en oplevelsesrig og finurlig teaterforestilling på Humlebæk Bibliotek lørdag den 23. september klokken 10.30.

Et fantasitæppe fuld af overraskelser danner udgangspunkt for Teater Kriskats forestilling ”DADA”, som er en abstrakt, fjollet opdagelsesrejse for de 1½ -4-årige børn: DADA! MOMOO! Drrrrrrr! Hvad er DADA? Hvor er DADA? DADA er alt og ingenting. En perle der driller, danseben, et vandet væsen, børnenes fingre.

Det er gratis for børn at komme med til forestillingen, mens det koster 25 kr. for voksne. Både børn og voksne skal have billet.