Kom til samtalesalon og tal om handlekraft

Nu tilbyder Fredensborg Bibliotek også samtalesaloner. Den næste foregår den 9. maj, og her vil samtalen kredse om begrebet handlekraft.

Konceptet har gået sin sejrsgang i Nivå, og nu kan borgere i Fredensborg også få del i det: Samtalesalonerne er kommet til byen. Her kan du komme ind fra gaden og føre dybe samtaler med mennesker, du aldrig har mødt før.

Den 9. maj klokken 17-19 løber den næste samtalesalon på Fredensborg Bibliotek af stablen. Den har overskriften ”Handlekraft”, og her vil man blandt andet blive konfronteret med spørgsmål som, ”Hvad undrede du dig mest over ved samfundet, da du var barn?”, ”Hvad skal der til, for at du selv gør noget?”, ”Hvornår har du sidst følt, at du gjorde en forskel?”, og ”Hvad vil du gerne gøre lidt bedre?”

Emnet for samtalen er således udstukket på forhånd af samtaleværterne, ligesom man bliver sat sammen med en samtalepartner, som man ikke nødvendigvis kender. Men derudover gælder det for deltagerne om at formulere sine egne tanker og ikke mindst lytte til, hvad den anden har at sige.

Deltagelse i samtalesalonen den 9. maj er gratis, og man skal bare møde op, da samtalesalonen ikke kræver tilmelding. Man kan endda møde op alene, da samtaleværterne nok skal sørge for, at man får nogen at snakke med.