Kom til plantebyttedag i Nivå

Lørdag den 19. juni afholder Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med FællesVærket plantebyttedag ved Nivå Bibliotek, hvor man også kan være med til at genplante området omkring biblioteket.

Trænger haven til et ansigtsløft, kan man den 19. juni klokken 10-12, bytte sig til nye planter ved Nivå Bibliotek og FællesVærkets store plantebyttedag, som finder sted i Bibliotekshaven.

Her kan man bytte planter, frø, løg og lignende med naboen, og hvem man ellers støder på. Børn er også velkomne og får lov til at plante deres egen solsikke.

Også til stede vil være en ekspert fra Haveselskabet, som man kan stille spørgsmål til om alt, hvad der har med haven at gøre.

Samtidig markerer dagen en genåbning af Café Fællesværket, Byrummet og Bibliotekshaven efter den lange corona-nedlukning. De to sidstnævnte vil der desuden være mulighed for at hjælpe med at genplante, så hvis man har grønne fingre eller har en staude, en rose eller en anden passende plante i overskud, er man velkommen til at donere enten arbejdskraft eller plante eller begge dele til Bibliotekshaven og Byrummet.

Det koster ikke noget at være med i plantebyttedagen, og hvis man bliver tørstig, giver Café FællesVærket en kop kaffe eller et glas juice.