Kom til foredrag om tech-trends og it-sikkerhed hjemme fra sofaen

Den 23. februar kan man opleve it-eksperten David Guldager ved livestreamet foredrag hjemmefra dagligstuen.

Vores hverdag bliver mere og mere digital. Hackere prøver at stjæle vores personlige oplysninger og udfordrer vores IT-sikkerhed. Det kræver derfor en skarp forståelse af den digitale udvikling, hvis vi skal navigere trygt og sikkert i det digitale landskab.

Den 23. februar klokken 17 til 17.45 kan man blive klogere på dette emne, når

en af Danmarks førende digitale trendeksperter holder et livestreamet foredrag. David Guldager vil bringe tilhørerne ajour med de nyeste teknologiske trends og give gode råd om it-sikkerhed. Derudover præsenteres bibliotekernes portal eKurser.nu, hvor man kan lære endnu mere om it-sikkerhed.

Streamingforedraget sker i samarbejde mellem eKurser.nu og folkebibliotekerne. Alt man skal gøre for at se med den 23. februar er at gå ind på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og finde foredraget under Aktiviteter.

EKurser.nu er bibliotekernes fælles kursusside, hvor mindre rutinerede  it-brugere kan lære at benytte blandt andet bibliotekernes online services.