Kom og mød naturfotograf Per Finn Nielsen den 13. november fra kl. 16.00 – kl. 18.00 på Humlebæk Bibliotek.

Var man en af de uheldige, der ikke nåede at få billet til det udsolgte arrangement med naturfotograf Per Finn Nielsen på Fredensborg Bibliotek, skal man ikke fortvivle!

Onsdag den 13. november mellem klokken 16-18 har man nemlig mulighed for at få sig en snak med Per Finn Nielsen på Humlebæk Bibliotek over en kop kaffe.
Per Finn Nielsen udstiller sine flotte naturfotografier i biblioteksrummet fra den 4. november til den 15. november, og det er i den anledning, at man kan stille spørgsmål til fotografen, der gerne deler ud af gode tips og råd til fotografering.

Der kræves ingen billet, man kan bare møde op. Fra den 18. til den 29. november kan man se fotoudstillingen på Nivå Bibliotek.

Mere info: I både 2016 og 2018 blev Per Finn Nielsen, som er bosat i Fredensborg, kåret til Årets naturfotograf af sine kolleger i foreningen Naturfotografer i Danmark.