Kom med ud og gå i Søren Kierkegaards fodspor

22. februar kan man komme med Fredensborg Bibliotekerne på litterær vandring i Søren Kierkegaards fodspor.

Tab for Alt ikke lysten til at gå: Jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gået mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke saa tung, at man jo ikke kan gå fra den. Naar man saaledes bliver ved at gaae, så gaar det nok.

Sådan skrev Søren Kierkegaard om det at gå, og det er i den ånd, at man torsdag 22. februar klokken 10-12 kan komme på litterær vandring rundt i Fredensborg Slotshave med litteraturformidler på Fredensborg Bibliotekernes Asger Beier Berndsen. Undervejs vil der blive læst højt fra nogle af Søren Kierkegaards mest berømte eksistentialistiske tekster, som også vil blive forsøgt udfoldet.

Men det er ikke kun i Kierkegaards ånd, som deltagerne i den litterære gåtur vil vandre i, men også hans fodspor. Kierkegaard har nemlig selv en vandrehistorik i Fredensborg, så i løbet af turen vil man blive klogere på, hvad Kierkegaards tilknytning til byen var.

Kierkegaard-turen starter og slutter ved indgangen til Fredensborg Bibliotek, og det er en fordel at være godt gående. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig på forhånd.

> Tilmelding