Kom med biblioteket på guidet app-tur i Stormosen

D. 11. maj kan du komme helt tæt på naturen i Humlebæk og lære at bruge apps på din telefon til at bestemme plante- og dyrearter

Fredensborg Kommune bugner af smuk og forskelligartet natur, du kan gå på opdagelse i. Hvis du også synes, det er spændende at blive klogere på naturen omkring dig, kan du nu lære, hvordan du udforsker dine omgivelser ved hjælp af forskellige naturapps på din telefon.

Onsdag d. 11. maj kl. 10-12 inviterer vores bibliotekarer Jeanette Jensen og Karsten Andersen fra Fredensborg Bibliotekerne på en gåtur i Stormosen i Humlebæk, hvor du bliver guidet til at bruge apps, der blandt andet kan bestemme plante- og dyrearter, finde information om det område, du står i og meget andet.

Undervejs vil der være en booktalk med bøger, der kan inspirere til endnu flere naturoplevelser.

Arrangementet er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding via linket herunder.

Tilmelding til "Kom tættere på naturen med litteratur og teknik"