juleworkshop

Kom i julestemning med musik og juleklip på biblioteket

Fredensborg Bibliotekerne indbyder til hyggelige juleworkshops, hvor der klippes julepynt til tonerne af Musikskolens elever, der spiller julen ind.

I en tid med masser af traditioner har Fredensborg Bibliotekerne i årenes løb udviklet sine egne juletraditioner. En af de populære gengangere i programmet er således den populære juleworkshop, hvor fingernemme Diana Helbo står i spidsen for juleklip for børn og voksne. Og i år kommer Musikskolens elever og spiller, mens der sysles med julepynten på både Humlebæk, Fredensborg og Nivå Bibliotek.

Julehyggen sættes i gang på Humlebæk Bibliotek onsdag den 21. november kl. 15.15-16.45, hvor Kammerorkestret fra Musikskolen kommer og spiller mange af de kendte julesange på blokfløjte og violin. Torsdag den 29. november kl. 15.15-16.45 kan man klippe julepynt på Fredensborg Bibliotek til tonerne af Fredensborgviolinerne og et par klaverelever, der sætter tonerne til nogle af de bedste julemelodier. Sidst men ikke mindst afholdes der juleworkshop på Nivå Bibliotek torsdag den 6. december kl. 16.15-17.45, hvor Nivå Juniorkor synger stemningsfulde julesange.

Der bliver serveret julegodter og lidt at drikke til hver juleworkshop. Det er gratis at deltage og lytte til musikken, men skal du være med til at klippe julepynt, er tilmelding nødvendig. I begge tilfælde er man naturligvis også velkommen til at låne nogen af bibliotekets mange juleklippebøger med hjem.

Tilmeldning sker via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under ”Aktiviteter”.