Kom i gang med investeringerne med Pernille Wahlgren

Investor og forfatter Pernille Wahlgren besøger den 14. september Fredensborg Bibliotek for at give gode råd til at starte en bæredygtig portefølje.

Er man nybegynder inden for aktieinvestering, eller vil man bare sikre sig, at ens investeringer er bæredygtige for kloden, kan man få masser af gode råd den 14. september klokken 19-21 på Fredensborg Bibliotek. Her vil investoren, forfatteren og etnologen Pernille Wahlgren komme forbi og dele ud af sin store viden på området.

I løbet af foredraget vil Pernille Wahlgren forsyne deltagerne med redskaber til, hvordan man selv kan komme let og hurtigt i gang med at investere. Hun vil blandt andet komme ind på, hvad der reelt er bæredygtigt, og hvor man skal være opmærksom på greenwashing og spekulation. Resultatet skulle gerne være, at man bliver i stand til at investere efter de værdier, der er vigtige og væsentlige for en selv, og hvordan man laver afkast med god samvittighed.

Billetter til foredraget koster 30 kroner eller 15 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben.

I 2018 gjorde Pernille Wahlgrens investeringsstrategi hende økonomisk uafhængig, så hun kunne sige sit lønarbejde op og - gennem kurser, foredrag, seminarer og bøgerne ”Investér i livet” og ”Investér bæredygtigt” - lære andre at investere sig til større uafhængighed og frihed.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Fredensborg Bibliotekerne og Fredensborg Kommunes Team Klima, Administration og Udvikling.

> Køb billet