Kokkedal Cafebibliotek

Kokkedal Cafébibliotek lukker midlertidigt

Kokkedal Cafébibliotek lukker fra den 24. september, men genåbner i foråret i en ny form.

Kokkedal Cafébibliotek lukker midlertidigt pr. 24. september for at give plads til den ombygning, der er i gang på Kokkedal skole. Når biblioteket genåbner i foråret 2020, vil det være i en helt ny form og i nye rammer. Det er således planen, at cafébiblioteket skal fusionere med Kokkedal skoles skolebibliotek, også kaldet PLC, hvorefter biblioteket vil fungere som et såkaldt kombibibliotek med både folke- og skolebiblioteksfunktion.

Fredensborg Bibliotekerne vil stadig være synlige i lokalområdet i lukkeperioden som vært for forskellige arrangementer og aktiviteter i Egedal Byens hus. Man kan læse om disse i bibliotekets arrangementsprogram samt på bibliotekets hjemmeside.

Har man materialer, der er lånt på cafébiblioteket kan de som altid afleveres på et af kommunens øvrige biblioteker.