Foto: Mødelokale på Nivå Bibliotek

Indvielse af nye mødelokaler på Nivå Bibliotek

Fra begyndelsen af februar kan foreninger og andre grupper gøre brug af to nye mødelokaler på Nivå Bibliotek.

Så fik Nivå Bibliotek og Medborgercenter også sine egne mødelokaler til brug for kommunens foreninger og andre lokale grupper. Dette fejres med en officiel åbning lørdag den 16. februar kl. 10.30, hvor formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen kommer og foretager den officielle indvielse af de nye mødelokaler. Biblioteket byder i anledning af åbningen på en kop kaffe og kage.

Efter den officielle åbning vil der være aktiviteter for børn på biblioteket. I anledning af den snarlige fastelavn vil der være mulighed for at lave sin egen maske eller at få malet sit ansigt ved en af de ansigtsmalere, der vil være til stede på biblioteket fra kl. 11-13. En børnebibliotekar vil samtidig sørge for oplæsning fra nogle af bibliotekets mange gode børnebøger.

De nye mødelokaler på Nivå Bibliotek kan lånes mandag-fredag kl. 18-22 samt lørdag kl. 13-17. Lokalerne skal bookes via www.aktivfredensborg.dk. Det er nødvendigt at være oprettet som bruger for at kunne benytte bookingsystemet. Oprettelsen sker ved henvendelse til Aktiv Fredensborg. Man kan læse mere om lokalerne, og om hvordan man opnår adgang til dem på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Bibliotekerne i Fredensborg og Humlebæk har i mange år haft udlån af mødelokaler på listen over tilbud, og Fredensborg Bibliotekerne håber, at etableringen og åbningen af de nye mødelokaler på Nivå Bibliotek, kan være med til af dække et behov for fælles mødesteder i Nivå bymidte.