Hør om Karen Blixens passion for mad

Udover fortællerkunsten havde Karen Blixen kulinariske evner og en livslang passion for mad og vin. Forfatter og journalist Signe Wulff gør os den 13. oktober klogere på baronessens gastronomiske verden.

Den 13. oktober klokken 19-21 kan man på Kulturstationen i Humlebæk komme til foredrag med forfatteren og jounalisten Signe Wulff, som vil fortælle om Karen Blixens interesse og evner for madlavning.

Foredraget om Karen Blixen er en del af foredragsrækken ”Smag på litteraturen”, som Fredensborg Bibliotekerne arrangerer i samarbejde med Kulturstationen. I foredraget vil man blandt andet høre om, hvordan Karen Blixen efter sit livs kærlighed Denys Finch Hattons død overvejede at rejse til Paris og blive kok, men i stedet valgte forfattervejen. Man kommer også til at høre om køkkenet på den afrikanske farm, som dannede ramme om Blixens kulinariske udfoldelser. For Karen Blixen var gastronomien en kunstform på lige fod med litteratur, musik og maleri, og hun brugte sin viden og erfaring fra køkkenet i sit forfatterskab og i særdeleshed i fortællingen ”Babettes Gæstebud”.

Signe Wulff er cand.mag. i fransk og Moderne Kultur og Kulturformidling og arbejder som forfatter og journalist. Hun har blandt andet skrevet bogen ”I køkkenet med Karen Blixen”. Til daglig skriver hun for Weekendavisen om gastronomiske og kulturelle emner inklusive en fast madklumme.

En almindelig billet til foredraget om Karen Blixen koster 50 kroner, mens medlemmer af Bibliotesklubben og KulturStationen får 10 kroners rabat. Billetterne kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Bestil billet til "Karen Blixens passion for mad"