Foto:Griseri på Humlebæk Bibliotek

Griseri på Humlebæk Bibliotek

Den 15. december kan man møde en ægte minigris og dens ejer på Humlebæk Bibliotek.
Normalt er der adgang forbudt for dyr på Humlebæk Bibliotek, men den 15. december bliver der gjort en undtagelse. Her kommer griseopdrætter Else Marie Kristensen på besøg med en af sine minigrise.
Else Marie Kristensen driver til daglig Griseriet i Magtenbølle på Fyn, som avler og opdrætter canadisk/svenske minigrise. Hun er blandt andet kvinden bag den berømte gris Gitte Øffesen, som blev kendt i 2017 for sin medvirken i TV2’s julekalender Tinkas Juleeventyr i rollen som Øffert.
Arrangementet på Humlebæk Bibliotek begynder klokken 11 og slutter cirka klokken 12.30. Ud over at se og nusse en minigris kan man høre Else Marie Kristensen fortælle historier med og om grise, og til sidst kan de heldige måske endda få et ægte grisemøs som afsked.
Det er gratis at deltage i grisearrangementet, men for at være sikker på at få plads, skal man tilmelde sig på forhånd via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.