Fredensborg Bibliotekerne lukker op for nogle af de faste aktiviteter

Efter at have afbrudt sæsonen halvvejs i foråret på grund af coronavirus åbner slægtsforskningscaféen og håndarbejdscaféen atter for deltagerne.

Stille og roligt er Fredensborg Bibliotekerne på vej tilbage til normalt aktivitetsniveau efter coronanedlukningen i foråret. Den 14. september er alt således ved det gamle, når slægtsforskningscaféen på Fredensborg Bibliotek åbner for efterårssæsonen. Her vil den frivillige slægtsforskningsekspert Sten Petersen som altid stå klar til at introducere uerfarne slægtsforskere til de redskaber, man finder på nettet, som kan lette tilværelsen for alle, der graver i slægtshistorien.

Anden omgang af slægtsforskningscaféen bliver den 5. oktober, og sæsonen slutter den 2. november. Alle gange foregår det på Fredensborg Bibliotek klokken 10-12, og man kan tilmelde sig via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Også håndarbejdscaféen på Fredensborg Bibliotek har meldt sig klar til kamp. Her starter sæsonen den 17. september og fortsætter 13. oktober. Sidste gang i efteråret bliver den 5. november. I håndarbejdscaféen mødes alle interesserede til at hygge omkring strikke-, hækle- eller sytøjet, og man møder bare op.

Ved både slægtsforsknings- og håndarbejdscaféerne vil der blive taget behørige forholdsregler mod coronasmitte med både afstand og håndsprit. Slægtsforskningscaféen har desuden skåret antallet af deltagere ned til fem, så det er en god idé at tilmelde sig hurtigt, hvis man vil være sikker på en plads.

Mens håndarbejdscaféen og slægtsforskningscaféen åbner for efterårssæsonen, vil der foreløbig stadig være lukket for andre faste aktiviteter såsom morgensang på Nivå Bibliotek, lektiecaféen på Nivå Bibliotek samt it-caféerne på Humlebæk og Nivå Bibliotek.

Tilmelding til Slægtsforskningscaféen den 14. september 2020

Tilmelding til Slægtsforskningscaféen den 5. oktober2020