Fredensborg Bibliotekerne åbner igen med coronapas

Fra den 21. april kan man igen gå på biblioteket næsten som normalt. Det vil stadig være muligt at aflevere og afhente reserveringer uden coronapas.

Den 21. april klokken 12 åbner Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek igen efter en nedlukning, som har varet siden midten af december. Det vil altså igen blive muligt at gå ind på biblioteket og selv finde bøger på hylderne, benytte pc’er og kopimaskine, læse avis, lege i børneområdet og så videre.

Adgangen til selve biblioteket er betinget af, at man kan fremvise et gyldigt coronapas. Passet kan være dokumentation for færdig vaccination mod covid-19, en negativ test, der er højst 72 timer gammel, eller dokumentation for overstået infektion med covid-19 inden for de sidste 12 uger.

Som det har været tilfældet siden januar, er det stadig muligt at afhente reserverede materialer samt aflevere sine lån uden at fremvise coronapas i bibliotekets såkaldte click & collect-ordning.

Åbningstiden vil i Fredensborg og Humlebæk være mandag-torsdag klokken 12-17 og lørdag 10-13. Nivå Bibliotek har åbent mandag-torsdag 12-18, fredag 15-18 og lørdag 10-13. Der vil på ingen af bibliotekerne være selvbetjent adgang hverken formiddag eller aften. Der vil heller ikke være adgang til mødelokalerne endnu.

Har man overskredne lån fra nedlukningsperioden, vil man frem til den 17. maj kunne aflevere dem uden at få pålagt gebyrer for for sen aflevering.