Forfatteren til Hambros Allé-trilogien besøger Fredensborg Bibliotek

Lotte Kaa Andersen, som har skrevet den populære serie om beboerne på Hambros Allé, holder den 19. november foredrag på Fredensborg Bibliotek

378. Så mange gange har trilogien om Hambros Allé være udlånt fra Fredensborg Bibliotekerne, siden den begyndte at udkomme i 2015. Nu kan de mange læsere glæde sig til at kunne møde den populære forfatter Lotte Kaa Andersen ved et foredrag på Fredensborg Bibliotek den 19. november klokken 19-21.

Lotte Kaa Andersen vil til foredraget fortælle om sin baggrund og om arbejdet med at skrive sine romaner: Hvordan begyndte det, hvordan ser en almindelig arbejdsdag ud, og hvordan har reaktionerne været? Hun taler om sin vej mod at blive forfatter og om at betragte og beskrive et velhavermiljø, der er meget anderledes end det miljø, hun selv er rundet af. Hun taler om sine litterære helte og heltinder, hvorfor det er så vigtigt at læse bøger.

I Hambros Allé-trilogien følger man tre familier på Danmarks dyreste villavej i årene omkring finanskrisen og frem til i dag. Her bor de unge, de rige og de smukke, men privilegierne kan være svære at forvalte. Bag de farvekoordinerede facader er der også mørke og tvivl, kuldslåede ægteskaber, ensomme børn, bedrag og selvbedrag.

Billetter til foredraget koster 50 kroner. Medlemmer af Biblioteksklubben får 10 kroner i rabat. Billetterne kan købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.