Foto:Forfatteraften med krimiforfatter Steffen Jacobsen
Foto:Forfatteraften med krimiforfatter Steffen Jacobsen

Forfatteraften med krimiforfatter Steffen Jacobsen

Den 20. marts kan man på Nivå Bibliotek og Medborgercenter møde krimiforfatteren Steffen Jacobsen. Arrangementet foregår kl. 19-21.

Steffen Jacobsen fik sit store gennembrud med ”Trofæ” og efterfølgerne ”Gengældelsen”, ”Et bjerg af løgne” og ”Enhjørningen”, der har makkerparret Lene Jensen og Michael Sander i hovedrollerne. Hans bøger er solgt til filmatisering og til udgivelse i USA, England, Tyskland, Frankrig, Holland, Tjekkiet, Japan, Kina og Taiwan, og de udenlandske anmeldere har sammenlignet ham med John le Carré, Frederick Forsyth og Jan Guillou. Alt dette kan man høre mere om d. 20. marts kl. 19-21 på Nivå Bibliotek og Medborgercenter, hvor Steffen Jacobsen kommer forbi og fortæller om sin forfatterkarriere.  

Det lå måske ikke i kortene, at Steffen Jacobsen ville blive hverken læge eller forfatter. Men som en sand mønsterbryder, har han præsteret at blive både overlæge og succesfuld krimiforfatter til flere storsælgende krimier. Selv siger han, at hans store interesse for film og bøger gav ham et fristed, hvor han kunne udvikle sin fantasi. Det er den, der i dag er brændstoffet til hans bøger.  

Billetter koster 50 kr. og kan hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter. 

 

Materialer