Android til Filmstriben

Filmstriben, nu også til Android

Efter lang tids tilløb er det nu endelig muligt at bruge Filmstriben via en Android-telefon eller tablet.

Ejere af Android telefoner og Android-tablets har længe skelet misundeligt til iPhone-brugere, når det gjaldt muligheden for at bruge bibliotekets filmtjeneste Filmstriben. Men nu er denne forskel udlignet, for fra nu af er det muligt at hente en Filmstriben-app til sit Android-apparat, hvad enten det er en smartphone eller tablet.

Med Android-appen er det muligt at streame film på sin telefon eller tablet og derfra eventuelt videre til tv'et ved hjælp af en Chromecast.

Filmstriben er folkebibliotekernes filmstreamingsservice, hvor man med sit bibliotekslogin kan se fire film om måneden. Udbuddet består af både dokumentar og spillefilm for børn og voksne.

Hent app'en til Android

Gå til Filmstriben