Fejr halloween med De Onde-koncert

I anledning af Halloween inviterer Filmklubben Humlebien og Humlebæk Bibliotek til vild koncert med De Onde.

På Humlebæk Bibliotek d. 31. oktober klokken 10-10.45 kan man komme i den helt rette halloween-stemning, når bandet De Onde giver koncert. De Onde er børnemusik, når den er allerondest. Bandet stiller et eksistentielt spørgsmål i børnehøjde: hvad vil det sige at være ond, og hvornår er man det? Er det for eksempel ondt at binde dobbeltknuder på sin lillesøsters julegaver? Er det ondt at slå prutter i toget?

Og hvem er bedre til at italesætte alt dette på en humoristisk måde end fire sortklædte, maskerede superhelte, der spiller ond børnemusik for onde piger og drenge? Brug musikken som ventil og vær ond sammen med bandet gennem sangtitler som bl.a. “Ikke spor rar”, “Ond Sang” og “Frøken Altidsur”. Og medbring gerne jeres ukultiverede jeg’er, og lad følelserne få frit løb!

De Onde består af Peter Marott på trompet, Carl Quist-Møller på tromme, Tobias Trier på guitar og Torben Westergaard på bas.

Det er Filmklubben Humlebien og Fredensborg Bibliotekerne, der i samarbejde står bag koncerten, som henvender sig til børn på 5-9 år og deres voksne.

En børnebillet koster 25. kroner, mens en voksenbillet koster 50 kroner.

> Tilmelding til Halloween med De Onde