Er du vild med japanske tegneserier – så vær med i læseklub

Fire eftermiddage i efteråret kan unge komme på Fredensborg Bibliotek og tale om manga-tegneserier og anden japansk kultur.

Japan og japansk kultur er i disse år et hit blandt mange unge. En stor ingrediens i denne interesse er de japanske manga-tegneserier, som blandt andet er kendetegnet ved at udkomme i tykke hæfter og skulle læses fra højre mod venstre.

Har man lyst til at dele sin interesse for mangaer med andre unge, kan 14-17-årige fra den 25. september være med i en manga-læseklub på Fredensborg Bibliotek. Her kan man udveksle anbefalinger af gode serier eller bare tale om karaktererne og handlingen. Biblioteket tager selvfølgelig en stak mangaer med, som man kan låne med hjem.

Manga-klubben er ikke nødvendigvis begrænset til japanske tegneserier. Hvis deltagerne har lyst, kan klubben udvikle sig til også at handle om andre aspekter af japansk kultur såsom historie, musik eller mad.

Klubben starter som sagt den 25. september og fortsætter 9. oktober, 23. oktober og 6. november. Alle dage mødes deltagerne klokken 16-17.

>> Hent en gratis billet til manga-læseklub.

 

Materialer