Endnu flere ebøger til sommeren

Frem til udgangen af juli kan Fredensborg Bibliotekernes brugere få glæde af to store ebogssamlinger fra EBSCOhost.

For en måned siden præsenterede vi en ny adgang til ebogstjenesten Ebook Central Public Library. Nu supplerer vi med yderligere to samlinger af ebøger, begge fra en af verdens førende indholdstjenester: EBSCOhost. Samlingerne hedder henholdsvis eBook Public Library Collection og eBook Academic Collection. Førstnævnte indeholder hovedsagelig bøger på engelsk af almen interesse, mens Academic Collection er målrettet studerende og fagpersoner.

Specielt det sidste bør have interesse for dem, der for tiden måske har svært ved at skaffe litteratur via det Kongelige Bibliotek, der desværre i mere et halvt år har været i færd med at indføre et nyt it-system og i den forbindelse lukket for udlån til andre biblioteker.

Adgangen til de to EBSCOhost-ebogstjenester er midlertidig og vil slutte igen d. 31. juli. Til gengæld kan du indtil da låne alle de bøger, du har lyst til og læse dem i pdf- eller epub-format.

Fredensborg Bibliotekerne tilbød i forvejen - og vil fortsat tilbyde - adgang til en anden EBSCOhost-tjeneste - Masterfile Premier - som indeholder tusindvis af artikler på engelsk om stort set alle emner.

Prøv eBook Public Library Collection

Prøv eBook Academic Collection