Forside: Fernando Pessos Udvalgte digte
Fernando Pessos Udvalgte digte

Dyk ned i Fernando Pessoas poetiske univers

Hvis du er vild med de store klassikere eller bare gerne vil blive klogere på litteraturhistorien, så kom til klassikercafé den 14. november på Fredensborg Bibliotek.

Onsdag den 14. november klokken 17-18 kan man komme til klassikercafé på Fredensborg Bibliotek om den portugisiske digter Fernando Pessoa. Efter kun at have fået udgivet 3 digtsamlinger i sin levetid, opdagede man, at Pessoa ved sin død havde efterladt sig 27.000 siders litteratur, som ingen kendte til. De mange efterladte sider danner baggrunden for det store forfatterskab, man kender Pessoa for den dag i dag.

Til klassikercaféen vil litteraturformidler Maria Dyrberg Kjeldsen fortælle mere om Fernando Pessoa, hans liv og hans mange forfatteridentiteter, som han skrev under. Alle er velkomne, om man har læst Pessoa eller ej, har lyst til at diskutere hans digte eller blot lære mere. Der serveres kaffe og kage til en hyggelig time i litteraturens verden, hvor man kan blive klogere på én af de store digtere i litteraturhistorien.

Det koster 25 kr., at deltage, og der vil blive serveret kaffe og småkager. Billetter kan købes her: