Foto: Forår uden for biblioteket

Derfor tilbyder vi ikke bogposer

Nogle kommuners biblioteker tilbyder bogposer til borgerne, men det har Fredensborg Bibliotekerne ikke planer om.

Fredensborg Bibliotekerne har modtaget flere henvendelser fra borgere, der foreslår, at biblioteket under coronalukningen tilbyder bogposer til afhentning, sådan som man gør i nogle andre kommuner.

Vi ville rigtig gerne kunne etablere en sådan ordning, men da myndighederne har lukket bibliotekerne og personalet arbejder hjemmefra, tilbyder vi ikke bogposer, før der kommer officielle retningslinjer for dette.

Til gengæld har vi allerede nu udarbejdet forskellige planer for en større eller mindre genåbning, så vi forhåbentlig er klar fra dag 1, når myndighederne giver grønt lys, hvornår det end måtte blive.

Vi glæder os rigtig meget til at komme tilbage til biblioteket og se vores brugere igen.