De nominerede til Læsernes Bogpris er offentliggjort

De 10 nominerede til Læsernes Bogpris er offentliggjort, og du kan være med til at bestemme, hvilken dansk bog fra 2020, der er den bedste. Fra den 11. marts går det løs igen. Årets bedste danske bogudgivelse i 2020 skal findes.

Fredensborg Bibliotekerne, Danmarks Biblioteksforening og de danske folkebiblioteker inviterer alle til at deltage i afstemningen om Læsernes Bogpris 2021.

Ti danske udgivelser fra 2020 er nomineret, og frem til den 4. april kan alle på www.læsernesbogpris.dk stemme på deres helt personlige favorit.

De 10 nominerede er:
•    Søren R. Fauth: Moloch – en fortælling om mit raseri
•    Lone Frank: Størst af alt - om kærlighedens natur
•    Henning Jensen: Gennem glasvæggen
•    Ida Jessen: Kaptajnen og Ann Barbara
•    Birgithe Kosovic: Det, du ikke vil vide
•    Iben Mondrup: Tabita
•    Stine Pilgaard: Meter i sekundet
•    Olga Ravn: Mit arbejde
•    Jesper Stein: Rampen
•    Karoline Stjernfelt: I morgen bliver bedre – Dronningen

Du kan stemme på www.laesernesbogpris.dk

”Læsernes Bogpris skal uddeles for 18. gang, og hvem vinderen skal være, afgøres som altid af landets største ekspertgruppe, nemlig læserne” fortæller formand for Danmarks Biblioteksforening, Steen Bording Andersen (A), som også er kulturudvalgsformand i Aarhus.
Afstemningen begynder den 11. marts, og man kan på www.læsernesbogpris.dk skrive sig op, så man får besked, når afstemningen åbner og besked om vinderen, når denne er fundet.

Vinderen afsløres på Det Bibliotekspolitiske Topmøde 2021, som afvikles online den 8. april.
Læsernes Bogpris uddeles af Danmarks Biblioteksforening sammen med de danske folkebiblioteker.
Særlige samarbejdspartnere er Litteratursiden.dk, eReolen og Ordkraft.

Se videoer af alle de nominerede her