Læsernes Bogpris

De nominerede til Læsernes Bogpris er offentliggjort

Berlingske og Danmarks Biblioteksforening har igen i år kørt det forløbne års bedste udgivelser i stilling til en kamp om Læsernes Bogpris, og du kan være med til at bestemme hvem der vinder.

Er du en læsehest, og har du en mening, om hvem der fortjener at blive belønnet for deres litterære præstationer fra 2018, så kan du fra i dag stemme på en af de 10 nominerede bøger i Læsernes Bogpris. De nominerede titler er udvalgt af Berlingske og Danmarks Biblioteksforening og inkluderer både fag- og skønlitteratur.

Den vindende forfatter modtager 100.000 kroner i belønning, men også du kan blive en vinder, hvis du i forbindelse med din stemmeafgivning melder dig til lodtrækningen om et signeret bogsæt.

Klik her for at læse mere og give din mening til kende.