Brug Infomedia hjemmefra

Mens samfundet herunder biblioteket er lukket ned, har vi fået lov til at tilbyde artikelbasen Infomedia til brug hjemmefra.

Benytter man denne tid til opgaveskriving eller research, kan man få adgang til Infomedia hjemmefra. Normalt er det kun muligt at benytte Infomedia fra computere på biblioteket.

Infomedia er en database med artikler fra danske aviser og fagblade med mere og bruges af journalister, samfundsforskere, studerende og andre med behov for at kunne finde danske artikler fra de sidste 20-30 år.

For at benytte Infomedia skal man være oprettet som bruger på biblioteket og bo i Fredensborg Kommune. Bor du i en anden kommune, skal du gå via bibliotekets hjemmeside i den pågældende kommune.

Hjemmeadgangen til Infomedia er dog kun midlertidig. Når situationen omkring coronavirus er normaliseret, forventer vi, at hjemmeadgangen bliver lukket igen.

Gå til Infomedia (hvis linket ikke fungerer skal du muligvis logge ind her på hjemmesiden først med dit cpr-nummer og pinkode.)