De frivillige Dorte, Anne Lise og Marianne i gang med at planlægge samtalesalonen

Borgerdreven samtalesalon på Nivå Bibliotek i august

Frivillige fra Nivå Biblioteks samtalesalon inviterer den 18. august til spændende snak om forskelligheder.

Normalt starter sæsonen for Nivå Biblioteks samtalesaloner i september, men så længe kunne frivillige fra samtalesalonen ikke vente. De har derfor uden hjælp fra bibliotekets faste personale stablet en samtalesalon på benene den 18. august klokken 10-12.

Temaet for den ekstraordinære samtalesalon er ”forskelligheder”, og som altid vil en vært sætte gang i samtalerne med nogle interessante og indimellem provokerende spørgsmål, som man taler om i forskellige konstellationer.

Idéen med samtalesaloner er, at man skal tale med nye mennesker, hvis meninger og livshistorie man ikke kender på forhånd. Man skal derfor ikke møde op med sin bedste ven og tro, at man bare kan hyggesnakke med ham eller hende. Værterne sætter derimod så vidt muligt deltagerne sammen med mennesker, man ikke har mødt på forhånd. Af samme grund kan man også sagtens møde op alene, da man nok skal få nogen at snakke med.

Det er gratis at deltage i samtalesalonen den 18. august, og man kan blot møde op på Nivå Bibliotek uden tilmelding.

Datoerne for efterårets øvrige samtalesaloner på Nivå og Fredensborg Bibliotek bliver offentliggjort den 15. august.