Børneteater om et æg på Fredensborg Bibliotek

Den 4. december er der på Fredensborg Bibliotek finurligt børneteater om begyndelser, om spirende frø, og æg der klækker.

Lørdag d. 4. december klokken 10 og igen klokken 11 kommer Det Lille Verdensteater til Fredensborg Bibliotek for at opføre forestillingen Ægget.

Ægget er historien om Frk. Geert, der elsker solsikker, og når hun putter sine frø i jorden, kommer der solsikker op over det hele. Men en dag, da hun skal så sine frø, ligger der pludselig et æg på græsset. Det er det største æg, hun nogensinde har set, og hun er sikker på, der er noget inde i ægget. Nu må hun bare vente på, at det klækker.

Ægget er en lun og magisk forestilling med genkendelige hverdagssituationer, dukker, musik og en skuespiller, der fremfører en finurlig, skør og berigende forestilling for 1,5-5 årige børn.

En børnebillet er gratis, mens en voksenbillet koster 25 kroner + gebyr.

> Billetter til forestillingen kl. 10.00

Billetter til forestillingen kl. 11.00