Foto: Teater Batida © Charly Nielsen
Foto: Teater Batida © Charly Nielsen

Børneteater med Aben Osvald i Humlebæk

Efter at den første forestilling blev udsolgt, er der søndag d. 19. marts klokken 13 ekstraforestilling af det musikalske familieteaterstykke om Aben Osvald på KulturStationen i Humlebæk.

Fredensborg Bibliotekerne og KulturStationen i Humlebæk inviterer på en underholdende og musikalsk teaterforestilling om Aben Osvald, når Teatergruppen Batida gæster KulturStationen søndag d. 19. marts.

Teaterstykket tager udgangspunkt i Egon Mathiesens lærerige børnebogsklassiker om Aben Osvald, der bor i en frodig æbleskov sammen med Den store Abe. Det hele kunne være så dejligt, men Den Store Abe bestemmer det hele. Lille Osvald har en drøm om et lykkeligt abeliv – og et stort rødt æble. Men Den store Abe skal have æblet, og Osvald skal bare varte ham op hele tiden. En dag bliver det for meget for Osvald, og han gør oprør.

Teatergruppen Batida modtog i 2022 Brancheprisens Reumert for Årets Teater. Batida har gennem de sidste 30 år specialiseret sig i at udforske og udvikle sammensmeltningen af teater og musik.

Forestillingen starter kl. 13 og henvender sig til børn på 3-8 år. Gratis billetter kan hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

> Tilmelding