Børnekoncert

Børnekoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Kom til festlig børnekoncert med det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard på Humlebæk Bibliotek.

Søndag den 5. november kl. 11.00-11.45 kan børn og voksne opleve en forrygende koncert på Humlebæk Bibliotek med makkerparret Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Sammen har de spillet et hav af koncerter til stor fornøjelse for familier og børn rundt om i hele landet.

I denne omgang har Kaya Brüel og Ole Kibsgaard rystet posen godt og præsenterer alle de bedste og mest kendte sange fra deres lange karriere inden for børneunderholdning. Så hiv hele familien med og hør sange, som du kender fra blandt andet Kaj og Andrea, Jungledyret Hugo, Drengen der dagdrømte, Åh Abe, Otto er et næsehorn, Cirkeline, Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger og mange flere.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Humle Bio. En voksenbillet koster 50 kr., mens billetter til børn er gratis.