Web, rumfart, urtid - udstilling

Børn udstiller på Humlebæk Bibliotek

Fra den 7. til den 21. juni kan man få et spændende indblik i børns tankeverden ved billedudstilling på Humlebæk Bibliotek

På Humlebæk Bibliotek vil der i perioden 7. juni - 21. juni 2019 være en udstilling af billeder under den fælles titel RUMFART, URTID OG EVENTYRET OM TOMMELISE. Billederne er alle kreeret af børn, der går i børnehave i Humlebæk.

”Billederne fremstiller emner, som interesserer børnene, eller som de er blevet præsenteret for af de voksne,” siger kultur- og billedkunstpædagog Pia Wegmann fra Børnehusene Humlebæk. ”På den måde dokumenteres børnenes lyst, mod og evner i kampen med materialer og redskaber. Her er energi og poesi, og udtrykket bliver ikke mindre spændende af at børnene er i alderen 3 – 4 år.”

Udstillingen giver ifølge Pia Wegmann et indblik i den æstetiske læring, der praktiseres i børnehusene, hvilken er en pædagogisk proces, der understøtter små børn i koblingen mellem sansning, forestilling og begreber.

Temaerne i billederne er, som titlen på udstillingen antyder, inspireret af alt fra eventyret om Tommelises fantastiske rejse over rumfart til livet på kloden i urtiden.

Udstillingen kan ses i åbningstiden på Humlebæk Bibliotek.