Bliv klogere på kvinder og heste

Journalist og forfatter Pernille Stensgaard besøger den 7. september Fredensborg Bibliotek til en samtale om sin roman ”Hvad jeg ved om kvinder og heste”.

I Pernille Stensgaards roman ”Hvad jeg ved om kvinder på heste”, som udkom tidligere i år, møder vi pigen Pernille, der forlader de inderligt elskede og inderligt ligeglade heste og drager på erobringstogt i de voksnes verden de næste tre årtier.

 Men hun længes efter hestene, og vejen tilbage bliver en vej væk fra alt det, der holder hende søvnløs om natten.

Alt dette vil Pernille Stensgaard fortælle om, når hun den 7. september klokken 19-21 besøger Fredensborg Bibliotek til en samtale med litteraturformidler Christine Fur Fischer. Her vil hun også komme ind på historien om de første kvindelige ryttere, der turde sætte sig overskrævs på hesten, og hvordan kvinder på forbløffende vis bemægtigede sig hesten på under 100 år.

Billetter til samtalen mellem Pernille Stensgaard og Christine Fur Fischer koster 60 kroner for en almindelig billet og 45 kroner, hvis man er medlem af Biblioteksklubben. Billetterne kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside. Her kan man også reservere romanen, hvis man endnu ikke har fået den læst.

Pernille Stensgaard har tidligere blandt andet skrevet bogen ”Den fantastiske historie om islænderen i Danmark” om islænderheste, som også står på bibliotekets hylde.