Bliv klog på naturvidenskab via livestreamede foredrag

De populære livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet starter igen på Fredensborg Bibliotekerne til oktober.

Den 5. oktober er der premiere på en ny sæson med naturvidenskabelige foredrag livestreamet fra Aarhus Universitet. Det første foredrag handler om Big Bang-teorien og det usynlige univers og foregår på Humlebæk Bibliotek fra kl. 18.45-21.00.

Ugen efter – den 12. oktober – kan man i foredraget ”Yngre med årene” finde ud af, hvordan man selv har mulighed for at forsinke aldringen af sine celler og dermed af sin krop. Det foregår i Egedal Byens Hus i Kokkedal ligeledes klokken 18.45-21.00.

Den 26. oktober er det Fredensborg Bibliotek, som er vært for et livestreamet foredraget. Her skal vi høre om pandemier i de sidste 200 år, og hvordan matematiske modeller kan være med til at forudsige forløbet af en pandemi.

De livestreamede foredrag foregår fysisk på Aarhus Universitet, men kan altså ses på storskærm på de nævnte lokaliteter. Selvom emnerne kan lyde svært tilgængelige, vil alle unge og voksne kunne få stort udbytte af at deltage. Aarhus Universitet gør meget ud af at finde dygtige og underholdende foredragsholdere, og at det skal føles, som om man selv er til stede i foredragssalen.

Det er gratis at tilmelde sig til foredragene, og dette kan ske via de følgende links.

Tilmelding til Big Bang-teorien

Tilmelding til Yngre med årene