Lene Holme Samsøe bøger

Bibliotekets håndarbejdscafé fejrer jubilæum med strikkeguru

I september er det 10 år siden, at Fredensborg Biblioteks håndarbejdscafé startede, og det fejres med et besøg af strikkeguruen Lene Holme Samsøe.

Den 24. september klokken 18.30-21.00 kan håndarbejdsinteresserede møde strikkedesigneren og forfatteren Lene Holme Samsøe på Fredensborg Bibliotek. Arrangementet er en del af fejringen af 10-årsjubilæet for bibliotekets håndarbejdscafé, som altså startede i 2009.

Faktisk var det et lignende arrangement med Lene Holme Samsøe, der blev startskuddet til håndarbejdscaféen, som i starten var kendt som strikkecaféen. Deltagerne ved dette arrangement var interesserede i at mødes igen, og dermed var grunden lagt til et fællesskab, som lige siden er vokset og trives i bedste velgående mellem bibliotekets reoler.

Ved arrangementet den 24. september vil Lene Holme Samsøe indlede med et foredrag, som tager udgangspunkt i hendes mange strikkebøger. Derefter bliver deltagerne inviteret til at prøvestrikke mønstre fra Lene Holme Samsøes bøger under kyndig vejledning fra forfatteren selv.

Billetprisen til arrangementet er 50 kroner – 40 kroner for medlemmer af Biblioteksklubben.