Biblioteket er åbent igen, men ikke på helligdage og 1. maj

Fredensborg Bibliotekerne genåbnede den 21. april, men holder helt lukket på helligdage og 1. maj.

Efter fire måneders corona-nedlukning åbnede Fredensborg Bibliotekerne igen onsdag den 21. april, men St. bededag og 1. maj vil der atter være helt lukket i alle afdelinger.

Før pandemien var borgerne i Fredensborg og Humlebæk vant til at kunne gå på biblioteket samtlige helligdage ved selv at lukke sig ind med sundhedskort og pinkode, men så længe adgang til biblioteket kræver coronapas, er dette desværre ikke en mulighed. Derfor vil der foreløbig være lukket for al adgang på alle kommunens tre biblioteker, når det er helligdag. Det gælder altså også 1. maj.

Hvornår bibliotekerne i Fredensborg Kommune igen kan åbne for selvbetjent adgang er endnu uvist.

> Bibliotekets åbningstider