Foto: Fredensborg Bibliotek ved solnedgang

Bibliotekerne er lukkede

Som følge af regeringens tiltag i forhold til at stoppe spredningen af covid19/coronavirus lukker bibliotekerne den 12/3 og frem til og med søndag d. 10/5.

Det er ikke muligt at komme ind på bibliotekerne i Fredensborg, Nivå og Humlebæk.

Der vil ikke blive pålagt gebyrer for for sent afleverede materialer i lukkeperioden.

Hvis du har reserveringer stående til afhentning, vil du kunne hente dem i fem dage efter, at vi åbner igen.

Hvis du i vores lukkeperiode modtager påmindelser på sms om afleveringer eller afhentninger, skal du bare ignorere dem.

Ligeledes skal vi gøre opmærksom på, at man vil bevare sin plads i reserveringskøen uanset hvad, men at man meget gerne må logge ind og slette sine reserveringer, hvis de ikke længere er relevante.