Indlogning på biblioteket

Ændringer i gebyrer og Kokkedal Cafébiblioteks åbningstider

Fra det nye år vil der ske ændringer i overtidsgebyrerne og priser på kopi og print, og Kokkedal Cafébibliotek vil kun have åbent én dag om ugen.

Fra 1. januar 2019 sker der enkelte ændringer i Fredensborg Bibliotekernes gebyrer og service.

Er man under 15 år stiger gebyret ved for sen aflevering op til 7 dage fra 5 kroner til 10 kroner. Derudover er der ingen prisstigninger, men perioderne for gebyrsatserne bliver forkortet. Fremover bliver takstperioderne 1-7 dage, 8-14 dage, 15-31 dage og 32 dage og derover. Få det samlede overblik over gebyrer.

Samtidig med gebyrstigningerne stiger priserne for visse typer af prints of kopier. Her vil der fremover blive differentieret mellem sort/hvid og farveprints- og kopier. Et farveprint og -kopi i A4 vil således koste 4 kroner, mens et farvekopi i A3 vil koste 8 kroner (biblioteket tilbyder ikke farveprint i A3).

Ligeledes fra det nye år vil der ikke længere være åbent på Kokkedal Cafébibliotek om torsdagen. Eneste åbningsdag vil være tirsdag klokken 10-15. Første åbningsdag i det nye år er tirsdag den 8. januar.