Litteratursiden

Adgang
Fri adgang
Litteratursiden er bibliotekernes fælles hjemmeside om litteratur. Siden er for alle, der gerne vil inspireres til gode læseoplevelser, diskutere litteratur og deltage i den litterære debat eller læse analyser af den dér bog, du bare ikke helt kunne greje.

På Litteratursiden finder du anmeldelser af de nyeste bøger, du finder interviews med aktuelle forfattere og månedens tema, som inspirerer til læsning af forfattere og bøger, du ikke kender i forvejen. Se listen over de mange forskellige og spændende temaer her. Hvis du har læst en god bog, og gerne vil læse noget, der ligner, så er her også let tilgængelig inspiration af hente.

Hvis du opretter en profil på Litteratursiden, er her masse af muligheder for at deltage aktivt i debatterne i forskellige læseklubber eller selv inspirere andre ved at anmelde bøger, som har gjort indtryk.

Kort sagt: Elsker du litteratur eller mangler du en god idé til den næste gode bog, du vil fordybe dig i, så tøv ikke med at udforske Litteratursidens mange fornøjelser.