Vruuuumm! Båt! Dyt dyt! Nyt fra herlige Kølerkildekøbing.

09.09.16
Elsker du Biler? Er dine bedste tegnefilmsvenner Lynet McQueen, Bumle, Sherif, Luigi og alle de andre fra Kølerkildekøbing? Så er denne dvd guf for dig!

Nogle af filmene kan du måske kende fra tidligere, men der gemmer sig også nogle spritnye film på dvd’en. De fleste film har den skøre og elskelige Bumle i hovedrollen, og det er aldrig kedeligt, for er der noget Bumle kan, så er det at fortælle om sine mange oplevelser, der strækker sig helt fra rumeventyr til anekdoter fra livet som privatdetektiv. Der er fart over feltet i de små kortfilm, og der er masser af action, sjove bemærkninger og fjollede situationer.

Filmen er tilladt for alle, og jeg kan fortælle, at både min søn på to et halvt, min bonussøn på ni, min kæreste på 36 år – og ja, også mig selv for den sags skyld - var yderst underholdt. 

Helt personligt nyder jeg ved udgivelser som denne, at Disney beviser, at de stadig har et helt særligt talent for at lave de små korte tegnefilm med en afsluttet handling i hver, som vi kender og elsker det fra de helt gamle Mickey Mouse og Anders And. En lang film som fx Biler er også fantastisk – men kortfilm kan nu bare noget (måske især for en 2-årig med krudt i rumpetten!).

Hyg jer med den en søndag eftermiddag, grin sammen og nyd en hæsblæsende, tosset, underholdende og på alle mulige måder skøn stund med Bumle, McQueen og vennerne.