Forside Lukas Nelson
Forside Lukas Nelson

Texansk vellyd fra velkendt familie

Mens Willie har ramt alderdommens mere sindige tempo, rider sønnike videre ud over prærien med et varieret repertoire i baggagen.

Willie Nelsons næstyngste søn Lukas går den berømte farmand i bedene. Han er startet varsomt med eget band. Et band som har været tourband for både farmand og for Neil Young. Med sådan en start, kan det næppe gå helt galt.
Materialet på denne cd er samlet og skrevet over tid - ”on the road” og præsenterer en musisk varieret Lukas Nelson & Promise of the Real. Cd’en stritter med klassisk country, med pop og rocknumre og endog med funkede bluesorienterede numre.
Lukas stemme er lysere og knap så vibrerende som Willies, men den passer eminent til de selvskrevne numre.
Hvis man stamper i jorden og holder vejret, indtil jeg har peget på et nummer, hvor man tænker – just like daddy – så prøv at lytte til det akustiske ”Breath of my baby”, her kan jeg godt love ”Willieland” og lidt gåsehud, hvis det er det, man ønsker.
Ellers er der ”selvfølgelig” fornemme gæster på nogle af numrene. F.eks. synger Lady Gaga med på ”Carolina” og ”Find yourself”. Willie selv spiller guitar på ”Just outside Austin”(Hvor faster Bobbie Nelson spiller klaver). Jo, i den grad en musikalsk familie.
Lukas Nelson er kommet for at blive, ikke som afløser, men USA er jo stafetternes ypperste land, så ...faklen går videre..
 

Materialer