Sarah, mor og Buller kommer i himlen, men hvad med far

31.03.20
Sarah har hørt om Gud og er sikker på, at hun og mor kommer i himlen. Men hvad med far, der bander og svovler. Han må reddes fra helvede!

Sarah er kommet i den religiøse alder og vil derfor sikre sig, at hendes forældre er troende, så de alle tre kan mødes i himlen og have det skønt.

Sarah er temmelig sikker på, at både hendes kanin og hendes mor, der siger, at hun tror på Gud, kommer med hende i himlen. Til gengæld er hun bekymret for sin far. Han sidder nemlig og ser en vigtig fodboldkamp, og da hun spørger, om han tror på Gud, så svarer han benægtende og vil helst bare se kampen i fred.

Sarah prøver, om hun kan komme på ideer til, hvordan hun alligevel kan få sin far med i himlen. Måske kan han få lov til at bo et mindre godt sted i himlen, der hvor man skal rydde op på sit værelse, eller måske kunne hun klæde ham ud som engel. Samtidig sidder hendes far og bander og svovler over modstanderen. Faktisk siger han flere gange ”fanden”. Derfor er Sarah ved at være godt bekymret over, om hun overhovedet kan få ham med i himlen.

Endnu en bog om Gud fra Kim Fupz Aakeson, med super gode illustrationer af Claus Friis.

Egner sig til børn fra 4 år

Kan lånes på eReolenGO!