Noget, der ligner The Witcher

Er du en af dem, der sidder klinet til Netflix og følger med i The Witcher? Så er der masser af litteratur, der vil være lige noget for dig. Se listen nedenfor, hvor du både finder bøgerne bag Netflix-serien og et væld af andre anbefalinger.

Har du fulgt med i Netflix-serien The Witcher? Som Game of Thrones-fan mente jeg, at det nok var noget for mig, men jeg må ærligt indrømme, at det ikke er den bedste serie, jeg har set i mit liv ...

Egentlig var det en spændende nok historie, og jeg kunne godt lide det univers, der blev bygget op - med monsterjægere, troldkvinder, racekamp mellem elvere og mennesker og så videre. Det var bare som om, at der var alt for meget fart på. Dobbelt så meget fart, som på de sidste sæsoner af GOT - og det siger altså ikke så lidt!

Bogen bag serien The Witcher, derimod, har jeg hørt meget godt om, så jeg tror, jeg vil give mig i kast med den i stedet. Du kan låne den her på eReolen, og hvis ikke det er nok, har jeg også fundet et par andre bøger frem, som minder om. 

God fornøjelse!

/ Emma, redaktør på eReolen

Oprindeligt skrevet af Emma, eReolen.

Materialer