Forside:.Introducing Darlene Love

To know her is to Love her..

Hun kan det hele, Darlene Love, synge i kor, for sig selv og især for alle os, der lytter.

Den nu 73-årige Darlene Love er vokset op og frem i de glade dage, da soulmusikken var ung. Og med den klassiske gospelbaggrund, som alle de store sangerinder har. Hun har underligt nok aldrig rigtig slået igennem som selvstændig sangerinde til det store internationale marked, og det er i sig selv ikke til at forstå, og uretfærdigt er det også. 
Det startede ellers godt, som del af Phil Spectors pigegruppe The Blossoms med Darlene Love som hovedstemmen. De fik en del hits i 60’erne, men Spector behandlede dem ikke særlig godt, så de gled langsomt ud og væk. Så derfor har hun henlevet en meget stor del af sit liv som korsangerinde for alle de store.  Samarbejde med Springsteen og andre giganter, og med på turnéer for Cher, U2, Elvis m.fl.
Men Darlene har et ukueligt sind, og op gennem 80-90erne har hun bygget sin karriere stille og roligt op. 
Van Zandt har produceret denne cd, og med på skiven findes et par Springsteen numre(Night closing in)(Just another lonely Mile), et par Costello numre og et par Steven Van Zandt numre. Men også det gamle Phil Spector nummer, som Ike & Tina Turner udødeliggjorde, nemlig ”River Deep, Mountain High”. Tina Turner er svær at komme efter, men Darlene gør i den grad nummeret til sit eget med sin fantastiske vibrerende stemme. 
Fantastisk. Dyrk det, slip kartoflerne, tag gryderetten af og dans med den udkårne, eller en anden til dette nummer. Og som belønning efterfølges dette af nummeret ”Sweet Freedom”, hvor næste nedsmeltning venter.

 

Materialer