Kan prinsesse Ena klare opgaven som Storskovens vogter?

Der er noget mørkt og farligt i Storskoven. Prinsessens far, kong Drot, er rejst bort for at få hjælp til at overvinde de mørke kræfter. Imens må prinsessen klare opgaven som skovens vogter.
 
Det er en sød og spændende heste- og fantasy-bog for børn i alderen 7-10 år. Den egner sig både til oplæsning og til selvlæsning, med et lix-tal på 23.
Prinsesse Enhjørning føler sig meget alene efter, at faderen er rejst bort. Hun er en venlig og betænksom enhjørning, der gerne vil hjælpe. Men hun er også usikker på, hvad hun kan magte. Heldigvis kan hun få trøst og opmuntring fra skovens dyr, alfer og skovtrolde.
Da hun bliver taget til fange af skovens onde ånd, heksen Skarntyde, bliver hun befriet af sine venner, og sammen tager de kampen op mod Skarntyde og hendes uhyggelige hunde.
Bogen er første del af en ny serie af Peter Gotthardt, der også har skrevet den meget læste og letlæste serie om Elverdronningens riddere. Bogen om Prinsesse Enhjørning er forsynet med mange farveillustrationer af Bodil Bang Heinemeier.
 
Af Lisa Juhler
Materialer