Hvad skal bibliotekar Karsten #barelæse i sin ferie?

Hvilke bøger pakker bibliotekaren med i feriekufferten? Læs med her, hvor bibliotekar Karsten Andersen fortæller om sine feriebøger.

Hvad skal du læse i din ferie?
Jeg skal læse Kongetro af Tobias Bukkehave. Han er en ny dansk spændingsforfatter, der skriver meget overbevisende om danske agenter i den store skræmmende verden på en måde, der indimellem kan virke lidt for aktuel!

Hvad er dit bedste sommerlæsespot?
En hængekøje… hvor som helst, men nogle af mine bedste læseferieminder har fundet sted om morgenen på afsides campgrounds i det vestlige USA.

Hvilken bøger vil du anbefale til ferien?
Sommerferiebøger skal gerne være med mange sider og nogenlunde lettilgængelige og også gerne handle om noget helt andet end ens egen hverdag. Selv elsker jeg store tykke historiske romaner, fx Jomsviking af Bjørn Andreas Bull-Hansen, Bernard Cornwells middelalderskildringer… for ikke at tale om Ken Follet.