Hvad mon den kendte YouTuber CamKeans kat er værd?

28.09.21
En dag støder Simba på nye udfordringer. En stor fyr tager et billede af ham, og pludselig står Simba over for en ny trussel.

Hele sit liv har Simba boet i en lejlighed i København sammen med sin ejer Charly.

Simba trives ikke i lejligheden, han savner at komme ud, så Charly beslutter, at Simba skal flytte hjem til Charlys mor, hun bor i et hus med have. Det bliver lidt af en omvæltning for Simba. Den første han møder er hunden Otto, en meget aktiv og larmende mops, som hele tiden vil snuse til Simbas numse, og det vil Simba absolut ikke være med til. Til gengæld er Charlys mor super sød og kærlig, hendes hus er fyldt med en masse bløde møbler, som Simba elsker at ligge i. Og så er der haven, fyldt med frisk luft og en masse nye dufte.

Efter et par dage i sit nye hjem skal Simba til dyrlægen for at blive om registreret, således at det er Charlys mor, der står som ny ejer af Simba. Han skal også have sine vaccinationer. På vej til dyrlægen opdager Simba, at de bliver forfulgt af en skummel mand, som følger dem helt ind i venteværelset hos dyrlægen. Den skumle mand tager et billede af Simba. Simba overhører også, at Charlys mor laver en aftale med dyrlægen om, at de skal komme tilbage dagen efter kl. 17 … lige før lukketid.

Den næste dag afleverer Charlys mor Simba og Otto, som også skal have en vaccine, hos dyrlægen. Manden bag disken ser anderledes ud end dyrlægen, Charlys mor talte med dagen før, og Simba synes heller ikke, han lugter som en dyrlæge. Det gør både Simba og Charlys mor mistænksomme, men manden får overbevist Charlys mor om, at hun først kan hente Simba og Otte dagen efter. Da Charlys mor har forladt dyrlægeklinikken, tager den falske dyrlæge Simba og Otto med ud i baglokalet, og til Simbas store skræk, møder de der den skumle mand, som forfulgte dem dagen før. ”Er du sikker på, det er den rigtig kat? ”, spørger den falske dyrlæge den skumle mand. ” Ja, den er god nok, det er ComKeans kat, og den er helt sikkert en masse penge værd! ” Åh nej, Simba er blevet katnappet.

Læs bogen og find ud af, hvad der videre sker med Simba og Otto, og om hvordan gamle venner kommer dem til undsætning.

”Simba og kattenapperne” er den anden bog om ComKeans kat Simba, læs også den første bog ”Simbas farlige rejse”.